Конкурсна комісія обрала керівника Одеського офісу НАБУ

Конкурсна комісія обрала керівника Одеського офісу НАБУ

Укрінформ
Переможцем п'ятого раунду відбіркового конкурсу на вакантну посаду директора Одеського територіального управління Національного антикорупційного бюро України став керівник відділу НАБУ по роботі зі свідками та заявниками Володимир Деулін.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в територіальному управлінні НАБУ, що функціонує в Одесі з 4 серпня.

"Конкурсна комісія затвердила підсумки проведеного у листопаді повторного, п'ятого відбіркового конкурсу, під час якого здобув найбільше балів керівник відділу по роботі зі свідками та заявниками управління по роботі з громадськістю НАБУ Деулін. Відбулися співбесіди з переможцем конкурсу, до якого не має претензій Рада громадського контролю НАБУ. Чекаємо наказу про призначення, який найближчим часом має підписати директор НАБУ Артем Ситник", - зазначили в офісі Одеського теруправління, яке тимчасово очолює заступник директора Вікторія Скорикова.

Як повідомлялося, Ситник відкрив офіс Одеського теруправління НАБУ, юрисдикція якого поширюється на Одеську, Херсонську, Миколаївську та Кіровоградську області, 4 серпня поточного року.

Читайте також: Грицак заявляє про нормальну співпрацю з НАБУ, ГПУ та МВС

Переможець відбірового конкурсу, в якому взяли участь 22 претенденти на посаду директора, працював до приходу в НАБУ слідчим в органах внутрішніх справ Миколаївської області. Остання посада - заступник керівника лінійного відділу МВС в морпорту "Октябрськ".

Підсумки чотирьох попередніх конкурсів на посаду директора Одеського теруправління  адміністрація НАБУ скасовувала через протести членів Ради громадського контролю НАБУ та інших причин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-