На Закарпатті в ДТП загинула жінка, троє інших пасажирів госпіталізували

На Закарпатті в ДТП загинула жінка, троє інших пасажирів госпіталізували

Фото
Укрінформ
На Закарпатті в ДТП загинула жінка, троє інших пасажирів госпіталізовані.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Закарпатській області.

«Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинула мешканка Великого Березного, а її діти та ще один пасажир опинилися на лікарняних ліжках. Вчора, 4 грудня, близько 14:00 на відрізку дороги у селі Мирча Великоберезнянського району трапилася аварія. 40-річна мешканка селища Великий Березний, рухаючись на власному авто Peugeot-406, при в'їзді у село Мирча не впоралася з керуванням, з‘їхала у кювет та допустила зіткнення з деревом. В результаті аварії водій загинула на місці. В авто, крім неї, перебували також її діти – 19-річний хлопець і 12-річна дівчинка - та ще один 19-річний пасажир. Вони отримали травми різного ступеню важкості і були госпіталізовані до районної лікарні. Сьогодні їх направили на додаткове обстеження до обласної лікарні», - йдеться у повідомленні.

За фактом аварії поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Читайте також: На Львівщині перекинувся автобус із 30 пасажирами

Як повідомляється, автомобіль доставили на арештмайданчик Великоберезнянського відділення поліції. У справі триває досудове слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-