Ветерани АТО вимагають відставки Садового через карту з

Ветерани АТО вимагають відставки Садового через карту з "народними республіками"

Укрінформ
Ветерани АТО, які пікетували Львівську міську раду у зв'язку з інцидентом на Безпековому форумі, перемістились у приймальню міського голови Андрія Садового.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вимагаємо відставки Андрія Садового та покарання організаторів львівського Безпекового форуму, відповідальних за карту України з невизнаними "народними республіками" "ЛНР" та "ДНР", - зазначив представник громадської організації "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський.

Він заявив, що акція ветеранів безстрокова і триватиме доти, доки міський голова не подасть у відставку.

Спринський запросив усіх львів`ян підтримати акцію, закидаючи Садовому, зокрема, "сміттєву кризу", а тепер і дії щодо суверенності, соборності Української держави.

Активісти збираються "мешкати" у міськраді до наступної сесії, яка відбудеться у найближчий четвер. Вони намагатимуться винести на розгляд депутатів питання відставки міського голови.

Читайте також: СБУ завела справу через скандальну карту у Львові

Як повідомляв Укрінформ, учасники АТО у Львові пікетували Львівську міськраду та оприлюднили публічне звернення щодо презентованої напередодні на Безпековому форумі карти із так званими  «народними республіками ДНР і ЛНР». Учасники наполягають на притягненні до відповідальності причетних до цього осіб, які, на їх думку, є апологетами гібридної війни проти України та українців.

Фото: zaxid.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-