Поліція обшукала оселю чоловіка, який підірвав гранати в суді Нікополя

Поліція обшукала оселю чоловіка, який підірвав гранати в суді Нікополя

Укрінформ
Поліція провела обшуки у помешканні чоловіка, який підірвав гранати у залі Нікопольського суду на Дніпропетровщині. 

Про це повідомляє у п'ятницю відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

«Поліцейські провели обшуки за місцем мешкання 51-річного чоловіка та встановили автомобіль Mercedes Vito, на якому він приїхав на засідання суду та підірвав гранати», - йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що наразі в лікарні перебувають шість потерпілих – двоє підсудних, два співробітники поліції та дві цивільні особи. Інші лікуються амбулаторно.

Читайте також: Троє постраждалих від вибуху в суді Нікополя - у тяжкому стані

Як повідомляв Укрінформ, 30 листопада у суді в місті Нікополь Дніпропетровської області батько розстріляного у 2016 році чоловіка підірвав дві гранати - після того, як суд вкотре переніс засідання. В результаті вибуху загинув він сам, а ще один постраждалий, який був підсудним, помер у лікарні, 7 людей травмовані.

За даними поліції, йдеться про справу про розстріл чоловіка в Нікополі, який стався 10 лютого 2016 року. Тоді у Нікополі невідомі на двох автомобілях Honda та ВАЗ заблокували рух автомобіля Geely, в салоні якого перебували двоє чоловіків - 25 та 30 років. Нападники з автомату Калашникова здійснили чергу пострілів по водію та пасажиру автівки, в результаті чого чоловіки загинули. Один із загиблих був сином чоловіка, який підірвав гранати у суді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-