У Харкові чоловік помер під час візиту детективів НАБУ

У Харкові чоловік помер під час візиту детективів НАБУ

Укрінформ
У Харкові чоловік помер, коли детективи Національного антикорупційного бюро прийшли до нього для проведення слідчих дій.

Про це повідомляється на сторінці НАБУ у Facebook.

"З глибоким жалем повідомляємо, що сьогодні близько 10:30 перед початком проведення слідчих дій у Харкові помер чоловік 1966 року народження. Причина смерті наразі невідома. За кілька хвилин до цього детективи Національного антикорупційного бюро України прибули за адресою реєстрації підприємств з метою проведення слідчих дій в рамках розслідування кримінального провадження за фактом розтрати коштів філією ПАТ "Укрзалізниця", - йдеться у повідомленні.

Зайшовши до приміщення, працівники НАБУ представилися, повідомили мету візиту та готувалися зачитати ухвалу суду, якою були санкціоновані слідчі дії, коли чоловік, ймовірно, працівник одного з підприємств, впав і знепритомнів. Співробітники офісу одразу викликали "швидку" та намагалися надати йому першу допомогу. "На превеликий жаль, медики, які прибули на місце події, вже не могли зарадити чоловікові", - зазначили в НАБУ.

Читайте також: Глава Держаудиту спростовує підозру НАБУ щодо активів на 10 мільйонів

Наразі на місці події працює оперативна група Національної поліції; слідчі дії детективами НАБУ призупинено.

Зазначається, що Національне антикорупційне бюро вживатиме усіх заходів для швидкого та неупередженого розслідування цієї трагічної події.

В НАБУ висловили співчуття рідним та близьким померлого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-