У Запоріжжі спіймали грабіжників, переодягнутих поліцейськими

У Запоріжжі спіймали грабіжників, переодягнутих поліцейськими

Відео
Укрінформ
У Запоріжжі затримали злочинну групу, учасники якої вчиняли розбійні напади під виглядом співробітників поліції на території Запорізької і Дніпропетровської областей.

Про це повідомив у Facebook начальник ГУ Нацполіції в Запорізькій області Олег Золотоноша.

«Ліквідували організовану злочинну групу у складі 5 осіб. Зазначені особи в період 2017 року вчинили ряд розбійних нападів на території Запорізької і Дніпропетровської областей. Інформацію про об'єкти нападів вони отримували від «навідників», вивчали спосіб життя, розпорядок дня потерпілих, складали план місцевості. Члени угрупування використовували формений одяг співробітників спецпідрозділів поліції», - повідомив Золотоноша.

Він уточнив, що членів злочинної групи затримали сьогодні, 28 листопада, після скоєння чергового злочину - нальоту на будинок 31-річної місцевої жительки. Під час нападу зловмисники зв'язали її за допомогою кабельних стяжок і погрожували електрошокером і зброєю, заволоділи грошима, ювелірними виробами.

Читайте також: Канал нелегальної міграції в Україні організувала банда, причетна до ІДІЛ

На даний момент правоохоронці вже завершили серію обшуків у квартирах і автомобілях фігурантів. Вилучено зброю, форму, димові шашки, номерні знаки на автомобілі та викрадені у потерпілих цінні речі.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 КК України - «Розбій».

На даний момент члени злочинної групи обгрунтовано підозрюються у вчиненні 5 злочинів, останній з яких - розбійний напад на сім'ю депутата Нікопольського району Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-