Погром на зйомках серіалу про СРСР: заяв до поліції ніхто не писав

Погром на зйомках серіалу про СРСР: заяв до поліції ніхто не писав

Укрінформ
Інформація про інцидент на знімальному майданчику серіалу "За законами військового часу-2" зареєстрована в Журналі єдиного обліку правопорушень Київського відділу поліції міста Харкова.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

"Інформація про надзвичайну подію на знімальному майданчику по вул. Кирпичева (поблизу Харківського національного технічного університету "ХПІ"- ред.) надійшла в поліцію о 12:40. А саме, на майданчик зайшли близько 30 осіб і почали заважати знімальному процесу. На місце події відразу ж виїхало керівництво відділу поліції, слідчо-оперативна група і патрульні ", - зазначили в поліції.

Читайте також: У Харкові потрощили знімальний майданчик серіалу про СРСР

За опитуванням свідків, додали в поліції, встановлено, що постраждалих в результаті даної пригоди немає: "Матеріальної шкоди не завдано. Із заявами в поліцію ніхто не звертався".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 28 листопада в Харкові члени "Національного корпусу" розгромили знімальний майданчик на території університету "ХПІ", де йдуть зйомки російського серіалу "За законами військового часу-2". Патрульні намагалися зупинити розгром, але їм це не вдалося. Члени "Національного корпусу" залишили майданчик. Нікого затримано не було.

Водночас, в мережі з'явилася заява "Національного корпусу", що серіал "За законами військового часу" пропагує ворожу Україні ідеологію, але звернення до ректорату "ХПІ" про припинення зйомок почуті не були.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-