Завтра без опадів лише на Закарпатті

Завтра без опадів лише на Закарпатті

Карта
Укрінформ
У середу в Україні очікуються невеликі опади у вигляді дощу та мокрого снігу; усюди, окрім півдня, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. У західних областях вночі та вранці очікується туман.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook

"29 листопада в Україні очікуються невеликі, у південній частині помірні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, лише на Закарпатті, в Карпатах, вночі і в східних областях без опадів. В Україні, крім півдня, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця; у західних областях вночі та вранці туман", - йдеться у повідомленні.

Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, у східних областях окремі пориви 15-20 м/с.

Читайте також: Мокрий сніг, дощ і штормовий вітер: синоптик "розписала" погоду до п'ятниці

Температура протягом доби від 2° тепла до 3° морозу: вночі у східних областях та на півночі Лівобережжя 3-8° морозу, на узбережжі морів 1-6° тепла, вдень у більшості південних областей 2-7° тепла, в Криму до 11°. 

У Києві в середу, 29 листопада, очікується невеликий дощ та мокрий сніг, вночі та вранці ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°. 

Завтра у Львові невеликий дощ та мокрий сніг, вночі та вранці туман, ожеледь. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°. 

В Одесі дощитиме, вночі подекуди з мокрим снігом. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 5-7°. 

У Харкові вночі без опадів, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Дискомфорту додасть поривчастий вітер. Температура вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°. 

У Дніпрі 29 листопада невеликий дощ з мокрим снігом. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-