У Кропивницькому почали подавати газ на раніше відключені котельні

У Кропивницькому почали подавати газ на раніше відключені котельні

Укрінформ
У Кропивницькому повернули газопостачання п'яти з семи раніше відключених котелень.

Про це повідмоляє прес-служба міської ради Кропивницького.

"Станом на 15.50 у Кропивницькому із семи зупинених котелень запрацювали п’ять: крім названих, по вулицях Хабаровській, Миру та Робочій. Наразі виконуються роботи з пуску газу на котельню по вулиці Родимцева. Найскладніша ситуація на селищі Новому, де для відновлення газопостачання необхідно проводити земляні роботи", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що розблокування котелень почалося о 14.00. Першими відновили газопостачання до теплових пунктів по вулицях Шатила і Академіка Корольова.

Читайте також: У Кропивницькому газовики продовжують відключати котельні

Як повідомляв Укрінформ, у Кропивницькому ВАТ "Кіровоградгаз" за понеділок і вівторок відключило від газопостачання сім котелень, залишивши без опалення 115 житлових будинків, 3 дитсадки, дві школи та ПТУ. Представники міської влади назвали відключення незаконним, зазначивши, що мешканці вчасно розраховуються за тепло, а борги попередніх періодів реструктуровано. Міський голова Андрій Райкович напередодні заявив про кримінальне правопорушення з боку газовиків до прокуратури, а сьогодні провів низку перемовин в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-