Миколаївськa ОДА отримала лист з “вірусом Марбурга” за “переслідування Саакашвілі”

Миколаївськa ОДА отримала лист з “вірусом Марбурга” за “переслідування Саакашвілі”

Фото
Укрінформ
Лист з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору та вимогою "припинити переслідування" Міхеїла Саакашвілі отримала Миколаївськa облдержадміністрація.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«24 листопада близько 09:45 Головному управлінню Національної поліції в Миколаївській області поліції повідомили про те, що до канцелярії Миколаївської облдержадміністрації надійшов лист з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору», - йдеться у повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції, експерти-криміналісти та спеціалісти ГУ ДСНС в Миколаївській області.

Читайте також: ВАСУ зняв з розгляду позов Саакашвілі про позбавлення громадянства

Правоохоронці встановили, що у конверті, окрім порошкоподібної речовини, знаходився ще аркуш паперу з написом «Требуем прекратить политические преследования нашего лидера Михаила Саакашвили или конверты с вирусом Марбурга будут у каждого, кто препятствует ему».

Наразі конверт з невстановленою речовиною вилучений та направлений на експертне дослідження.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань попередньо за ознаками ч.2 ст.296 КК «Хуліганство», що карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Після отримання висновків експертизи можлива перекваліфікація події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-