В Івано-Франківську на будівництві обвалилася конструкція, є загиблий

В Івано-Франківську на будівництві обвалилася конструкція, є загиблий

Фото, відео
Укрінформ
В Івано-Франківську на території новобудови стався обвал залізобетонних конструкцій перекриття, загинула одна особа, чотирьох врятували.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС в Івано-Франківській області. 

«Під час проведення будівельних робіт сталося обрушення бетонного перекриття другого поверху новобудови на площі 216 кв.м, під обвалом знаходились робітники. Рятувальники за допомогою механізованого та гідравлічного інструменту і обладнання провели роботи щодо звільнення потерпілих з-під завалів. Ними виявлено та врятовано чотирьох осіб - 1982,1970,1977 та 1977 років народження. Потерпілим було надано першу домедичну допомогу та передано працівникам невідкладної швидкої медичної допомоги, після чого госпіталізовано до лікувальних закладів... Також під час розбирання завалів будівельних конструкцій було знайдено чоловіка 1947 року народження без ознак життя», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Обвал у Києві: забудовник назвав можливу причину

На місці події працював штаб з ліквідації некласифікованої події. На місці події було залучено 75 осіб та 17 одиниць техніки, з них від Управління ДСНС в області 41 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки.

Причини та обставини події з'ясовуються.

В Івано-Франківську обвалилася конструкція, є загиблий

Фото: ДСНС

Відео: MNSIFR

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-