В Ужгороді стався вибух у багатоповерхівці, мешканців евакуювали

В Ужгороді стався вибух у багатоповерхівці, мешканців евакуювали

Укрінформ
Вночі 22 листопада в під’їзді житлового будинку в Ужгороді стався вибух. Рятувальники евакуювали з будинку 21 особу, постраждалих немає. Поліція з'ясовує обставини, за фактом хуліганських дій розпочато слідство.

Про це повідомляють у прес-службі ГУНП в Закарпатській області.

«Сьогодні, 22 листопада, уночі на лінію «102» надійшло повідомлення щодо вибуху на четвертому поверсі багатоповерхового будинку на вулиці Собранецькій. ...Як з'ясували слідчі, вибух стався у коридорі загального користування будинку. Правоохоронці спільно з рятувальниками евакуювали з будинку 21 особу. У результаті вибуху ніхто не постраждав», - йдеться в повідомленні.

За фактом хуліганських дій, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, першочергові слідчі дії тривають. Залишки вибухового пристрою направили на ескпертизу, яка встановить його вид і походження, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також: У мерії Добропілля підтвердили, що міський голова "зник"

Разом із тим, місцеві ЗМІ оприлюднили інформацію, що у будинку, де стався вибух, живе депутат Ужгородської міської ради від партії "Патріот" Михайло Чурило, колишній регіонал. За інформацією видання, кілька років тому Чурилу підпалили новенький BMW-750, який повністю згорів вщент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-