У Запорізькій області кількість захворілих на кір наближається до сотні

У Запорізькій області кількість захворілих на кір наближається до сотні

Укрінформ
У Запорізькій області станом на понеділок кількість людей, що захворіли на кір, становить 93 випадки, у т.ч. 35 випадків в школі «Інтелект» смт Кушугум Запорізького району.

Про це повідомляє відділ організації епідеміологічних досліджень ДУ «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України». 

«Різке зростання рівня захворюваності відмічається з кінця вересня. В жовтні офіційно було зареєстровано 23 випадки, станом на 20.11.2017 число захворілих на кір становить 93, в т.ч. 50 випадків - м.Запоріжжя, 43 - Запорізький район. Із 93 випадків 70 зареєстровано в листопаді, у т.ч. 35 випадків в школі «Інтелект» смт Кушугум Запорізького району», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Запоріжжі туристів кататимуть на ретропотязі

Зазначається, що зростання рівня захворюваності на кір реєструють по всій Україні. Найбільші показники захворюваності - в Одеській та Івано-Франківській областях, де перші випадки захворювання на кір були ще в червні-липні. За 9 місяців поточного року в Одеській, Івано-Франківській, Закарпатській областях офіційно зареєстровано 627, 731 та 116 випадків кору відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-