П'яний буковинець намагався прорватись через кордон у Молдову

П'яний буковинець намагався прорватись через кордон у Молдову

Укрінформ
Прикордонники в пункті пропуску "Росошани", що на кордоні з Молдовою, затримали жителя Буковини, який уночі намагався здійснити прорив через державний рубіж.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Чоловік на шаленій швидкості намагався прорватися автомобілем через вищевказаний пункт пропуску та, збивши шлагбаум, наїхав на поставлений прикордонниками засіб примусової зупинки. В результаті таких нічних перегонів автомобіль "Ford", за кермом якого був громадянин України, перекинувся", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок інциденту ніхто з прикордонників, представників суміжних служб та осіб, які прямували через кордон, не постраждав. Сам водій, 36-річний житель населеного пункту Нелипівці Кельменецького району, суттєвих травм також не зазнав. Його доправили до лікарні для медичного обстеження, за результатами якого встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: Прикордонники затримали двох іноземців, яких шукав Інтерпол

Щодо порушника складено адмінпротокол за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Представники поліції також склали на нього матеріали про адміністративне правопорушення за ст. 130, 124 КУпАП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-