На акції проти забудови у Міському саду Одеси травмували шістьох поліцейських

На акції проти забудови у Міському саду Одеси травмували шістьох поліцейських

Укрінформ
В результаті сутичок у Міському саду Одеси травмовано шістьох поліцеських, серед цивільних постраждалих немає.

Про це повідомляє сайт одеської поліції.

"В Одесі під час акції з недопущення будівництва на території Міського саду м. Одеса група осіб в балаклавах спровокувала конфлікт з поліцейськими. Тілесні ушкодження отримали шість правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

За словами начальника поліції Одеської області Дмитра Головіна, наразі ситуація контрольована.

"Серед цивільних постраждалих немає. Правоохоронці діяли толерантно та намагалися уникнути конфліктних ситуацій", - зазначив керівник одеської поліції.

Читайте також: Акція проти забудови: в Одесі активісти побили голову поліції області

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Встановлюються всі обставини події. Поліція на місці продовжує забезпечувати публічну безпеку, йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, в суботу в центрі Одеси, поряд з Дерибасівською вулицею, відбулася акція протесту жителів міста проти знищення 109 дерев та забудови Літнього театру фірмою "Солінг", якій мерія надала територію в 50-річну оренду. У заході взяли участь близько тисячі одеситів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-