На Одещині грабіжники вбили фермера та поранили його брата

На Одещині грабіжники вбили фермера та поранили його брата

Укрінформ
Правоохоронці Ізмаїльського району Одеської області проводять комплекс оперативно-слідчих заходів з розшуку та затримання убивць фермера в селі Стара Некрасівка цього району. Також встановлені пости на в'їздах до Ізмаїла, на яких здійснюється огляд транспорту.

Про це повідомило кореспонденту Укрінформу джерело в правоохоронних органах.

"Поліція Ізмаїла розслідує убивство фермера і тяжке поранення його брата у селі Стара Некрасівка. Група крадіїв, яких брати застали вночі у тепличному господарстві, завдали смертельних ножових поранень в область серця 37-річному фермеру і тяжких поранень його 34-річному брату. Останній зараз перебуває в реанімаційному відділенні райлікарні", - сказав співрозмовник агентства.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Убивство Окуєвої організували четверо людей – радник глави МВС

У свою чергу, мер Ізмаїла Андрій Абрамченко оприлюднив звернення до мешканців міста: "На в'їздах до міста силами Ізмаїльського відділу поліції проводяться оперативно-профілактичні заходи. Просимо поставитися з розумінням щодо ситуації".

Заступник керівника відділу комунікацій Одеського главку Нацполіції Дар'я Ярчук повідомила Укрінформу, що не може підтвердити чи спростувати інформацію про розслідування резонансного злочину в Ізмаїльському районі, в тому числі його правову кваліфікацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-