За погрози виїхати до РФ і

За погрози виїхати до РФ і "прихопити" Мелітополь проти депутата відкрили справу

Укрінформ
З приводу висловлювань в ефірі телеканалу «112 Україна» народного депутата Євгена Балицького (Опозиційний блок), прокуратура розпочала кримінальне провадження за ознаками посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, вчинене представником влади.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

«Прокуратурою області за повідомленням у засобах масової інформації 15.11.2017 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України, вчинене представником влади) з приводу висловлень народного депутата України Балицького Є.В. у вечірньому ефірі телеканалу «112» від 13.11.2017», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Справа про держзраду: СБУ на Запоріжжі проводить понад 10 обшуків

За даними прокуратури, встановлено, що народний депутат України Євген Балицький, обраний від Опозиційного блоку по м. Мелітополю та Мелітопольському району Запорізької області, 13.11. 2017 у вечірньому ефірі телеканалу «112» висловив думку про можливість відділення території округу, який він представляє.

«Ви розумієте, що з такою філософією вже Крим “поїхав”, зараз ми не можемо повернути собі Донбас. Ми поїдемо! Можливо, такі, як округ, який я представляю. Тільки ми виїдемо зі своїми територіями. Вас це зовсім не бентежить? Що залишиться?», – пригрозив Балицький.

Розслідування у вказаному кримінальному провадженні згідно з вимогами КПК України доручено слідчому відділу Управління Служби безпеки України в Запорізькій області. Процесуальне керівництво здійснює група прокурорів прокуратури області.

Фото: facebook.com/balytsky.yevhen

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-