На Одещині чоловіку п'ять разів вистрелили у голову з травматики

На Одещині чоловіку п'ять разів вистрелили у голову з травматики

Укрінформ
Співробітники Кілійського відділення поліції Одеської області розслідують конфлікт, під час якого 38-річний чоловік здійснив п'ять пострілів у голову потерпілого з пристрою, призначеного для відстрілу гумових куль.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції.

"У селі Старі Трояни Кілійського району під час нічної бійки 38-річний чоловік п'ять разів вистрілив в голову односельцю з пристрою, призначеного для відстрілу гумових куль. Закінчити злочинні наміри зловмисникові завадили очевидці конфлікту, які були в будинку і викликали швидку медичну допомогу. Медики прибули вчасно і доставили потерпілого до лікарні", - зазначили в поліції.

Читайте також: У Південній Кореї повідомили подробиці втечі військового з КНДР

За словами очільника відділення поліції Юрія Мелованова, "кілька годин знадобилося правоохоронцям, щоб встановити місцезнаходження зловмисника, якому повідомлено про підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство, згідно з ознаками ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України".

Співробітники поліції звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-