Суд арештував ізюмського ґвалтівника-рецидивіста

Суд арештував ізюмського ґвалтівника-рецидивіста

Укрінформ
Ізюмський міськрайонний суд Харківської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 36-річного місцевого мешканця, якого підозрюють у двох згвалтуваннях та розбої.

Про це кореспонденту Укрінформу розказав в.о. керівника місцевої прокуратури Дмитро Маркевич.

"За попередніми даними, близько 21 години 9 листопада зловмисник побачив біля банкомату поблизу будівлі Ізюмської міської ради 21-річну дівчину. Погрожуючи ножем, він силоміць затягнув її до гаражів, де згвалтував. Потім вихопив у неї мобільний телефон та втік. Вже через кілька годин біля зупинки на вул. Заводській зловмисник підбіг до 37-річної жінки. Знову дістав ніж та, погрожуючи, завів на розташований поруч пустир і згвалтував. Однак випадковий перехожий почув крики жертви про допомогу та викликав поліцію. Затримали гвалтівника "на гарячому", - зазначив прокурор.

Читайте також: Із початку року поліція розкрила 88% умисних вбивств - МВС

За його словами, затриманого підозрюють у двох згвалтуваннях та розбої, йому оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 152 та ч. 2 ст. 187 КК України - з санкцією до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Заарештований чоловік вже був раніше судимий за згвалтування, розбій та хуліганство та три роки тому звільнився з місць позбавлення волі", - додав прокурор.

Як стало відомо, досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-