У Харкові водопровід обіцяють відремонтувати до опівночі

У Харкові водопровід обіцяють відремонтувати до опівночі

Укрінформ
Аварію на водопроводі, який забезпечує водою жителів семи мікрорайонів Салтівського житлового масиву в Харкові, ліквідують до опівночі.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у Харківській міськраді з посиланням на директора комплексу "Харьківводопостачання" КП "Харківводоканал" Владлена Волкова.

"Роботи проводяться без припинення подання води абонентам. У разі потреби, підвозитимуть воду автоцистернами підприємства. Орієнтовний час закінчення аварійно-відновлювальних робіт - 24:00", - відзначили у міськраді.

За словами директора департаменту інфраструктури Сергія Дульфана, завдяки спільним зусиллям КП «Харківводоканал» і поліції оперативно розроблено нову схему організації дорожнього руху на цій ділянці.

Читайте також: У Харкові обмежили рух транспорту через аварію на водопроводі

"Нині обмежено рух однією смугою проспекту Ювілейного у бік 602-го мікрорайону. Тут повністю зняли рух електротранспорту. Рух організовано по протилежному боці проспекту з обмеженням по одній смузі у кожному напрямку", - пояснив Дульфан.

За його словами, якщо у ході аварійно-відновлювальних робіт задіюють багато техніки, то "можливе повне закриття руху транспорту на цій ділянці".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 10 листопада на Салтівському житловому масиві у Харкові зафіксовано аварію на водопроводі діаметром 1200 мм. Трубопровід глибокого залягання проходить під проїжджою частиною проспекту Ювілейного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-