Президент: Найкращі показники - у тих, хто повірив в ініціативу об'єднання громад

Президент: Найкращі показники - у тих, хто повірив в ініціативу об'єднання громад

Укрінформ
В Україні ті, хто повірив у ініціативу об'єднання територіальних громад, сьогодні демонструють найкращі показники.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час виступу на Форумі місцевих громад, повідомляють кореспонденти Укрінформу. 

«Важкі дискусії були, коли я сказав, що треба йти шляхом об'єднання територіальних громад. Всі вийшли і сказали: всі будуть проти. Більше того, коли я сказав: давайте запропонуємо добровільне об'єднання громад, - головне піклування було, а чи буде воно справді добровільне? ... І тоді пішли ті, хто завжди піднімаються першими, - ви. Які повірили у власні сили, в нашу команду і в нашу перемогу. І далі вже були прикладами: якщо ти не йдеш в об'єднану територіальну громаду і об'єднана громада не має грошей, тоді відповідаєш ти як той, хто блокує прогрес і президентські ініціативи. А ті, хто повірили, а сьогодні це вже велика частка України, сьогодні демонструють найкращі показники», - заявив Порошенко, звертаючись до представників місцевих громад.

За словами Президента, результатом успішної роботи місцевих громад є ремонти наявних дитячих садків і будівництво нових, ремонти шкіл, купівлю машин "швидкої допомоги" та комунальної техніки тощо.

«Люди побачили, який масштаб змін, котрі відбуваються в кожному конкретному селі», -  підкреслив Порошенко. 

Він наголосив, що і Президент, і уряд, і Верховна Рада налаштовані на ефективну співпрацю з об'єднаними територіальними громадами.

Читайте також: В Укрінформі презентували результати бюджетної прозорості найбільших міст та регіонів

Як повідомлялося, у Києві проходить Форум представників місцевих громад, у роботі якого  беруть участь 115 голів ОТГ, обраних на перших виборах 29 жовтня 2017 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-