До Запорізької мерії прийшли з обшуком

До Запорізької мерії прийшли з обшуком

Укрінформ
У Запоріжжі у четвер, 9 листопада, співробітники управління захисту економіки ГУНП Запорізької області та прокуратури проводять обшуки у Департаменті житлово-комунального господарства Запорізької міськради.

Як повідомили Укрінформу у керівництві прокуратури Запорізької області, обшуки проводяться у рамках кримінальних проваджень, відкритих за фактами привласнення грошових коштів, перерахованих мешканцями Запоріжжя в якості плати за комунальні послуги у період 2012-2016 років.

"Санкціоновані обшуки проводяться у рамках розслідування кримінальних проваджень, відкритих за ст. 191 КК України ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем"), ст. 366 ("Службове підроблення") і ст. 364 ("Зловживання владою або службовим становищем"), - повідомили у прокуратурі.

Читайте також: Обшуки по "справі рюкзаків" повинні були початися ще в січні - ЗМІ

За даними відомства, мета проведення обшуків - вилучення документації, яка підтверджує "причетність до скоєння даних злочинів конкретних осіб із числа керівників відомства і заступників мера Запоріжжя", що працювали у періоди, коли реалізовувалися незаконні схеми привласнення грошових коштів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-