Нацрада замовила прорахунок частот для цифрового телебачення на Одещині

Нацрада замовила прорахунок частот для цифрового телебачення на Одещині

Укрінформ
Нацрада з питань теле- і радіомовлення замовила у ДП "Український державний центр радіочастот" висновки щодо можливості та умов користування радіочастотним ресурсом для потреб цифрового телевізійного мовлення у 7 населених пунктах Одеської області.

Таке рішення Нацрада ухвалила під час засідання 9 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, до Нацради 6 листопада надійшла пропозиція від провайдера - ТОВ «Зеонбуд», щодо прорахунку нових частотних присвоєнь на цифрове телевізійне мовлення у стандарті DVB-T2 для населених пунктів прикордонних районів Одеської області. Мова йде про населенні пункти Балта, Болград, Велика Михайлівка, Кодима, Ліски, Петрівськ і Рені.

Читайте також: Для мовлення в зоні АТО та на окупованих територіях виділили 22 радіочастоти

Як повідомляв Укрінформ, 14 вересня Нацрада оголосила конкурс на цифрове телевізійне мовлення в Одеській області, що передбачає створення в регіоні локального мультиплексу з восьми українських телеканалів, які мовитимуть 24 години на добу в 22-х населених пунктах регіону. Передбачається, що сигнал, передусім, покриватиме прикордонну територію. Запуск цифрового телевізійного мовлення в регіоні запланований на кінець 2017 – початок 2018 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-