Суд посадив під домашній арешт неповнолітню викрадачку дитини з Одеси

Суд посадив під домашній арешт неповнолітню викрадачку дитини з Одеси

Укрінформ
Малиновський райсуд Одеси посадив під домашній арешт 16-річну Сабріну Туркул, яка в неділю викрала дев'ятирічного одесита Андрія Єфімова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд вислухав доводи сторони звинувачення та пояснення підсудної і постановив ухвалу - задовольнити клопотання слідчого поліції та прокурора і застосувати до підозрюваної домашній арешт цілодобово терміном на 60 діб за адресою проживання в Одесі", - озвучив рішення слідчий суддя Сергій Жуковський.

Читайте також: В Одесі затримали жінку, що викрала хлопчика з дитячого майданчика

Розгляд клопотання прокурора про здійснення стаціонарної судово-психіатричної експертизи стосовно підсудної суд відклав на 8 листопада.

Як повідомлялося, підсудну звинувачують у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Утримуваного у Росії українця Павла Гриба будуть судити по скайпу

Нагадаємо: 5 листопада в обідню пору до чергової частини Малиновського відділу поліції Одеси надійшло повідомлення про те, що з дитячого майданчика на вулиці Іцхака Рабіна зник 9-річний хлопчик. Спочатку батьки шукали дитину самостійно і лише ввечері, коли їхні пошуки не мали успіху, звернулися до поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-