В Одесі накрили банду наркоділків

В Одесі накрили банду наркоділків

Фото
Укрінформ
Малиновський райсуд Одеси розгляне обвинувальний акт стосовно трьох членів злочинного угруповання, викритих правоохоронцями у причетності до виготовлення та збуту наркотиків і психотропних речовин.

Про це повідомляє прес-служба Одеської облпрокуратури.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2014 році в Одесі ділки організували незаконне виробництво психотропних речовин (амфетамін та метамфетамін), які реалізовували на території України через мережу Інтернет. До співучасті у злочині 22-річний одесит організував двох спільників. При цьому сам займався вивченням інформації щодо виробництва психотропів, виготовленням «продукту», пошуком клієнтів та здійснював з ними електронне листування. Інші двоє допомагали йому виготовляти та реалізовувати психотропні речовини", - зазначили в прокуратурі.

Наркоділки орендували для облаштування лабораторії квартиру, орендовану в Овідіопольському районі Одеської області, а згодом винайняли приміщення і в Малиновському районі Одеси, де розмістили другу лабораторію. У ході слідства співробітники прокуратури та Управління СБУ в області виявили й вилучили понад 3 кілограми амфетаміну та 200 грамів метамфетаміну.

Читайте також: На Херсонщині вилучили наркотиків на мільйон гривень

Досудове розслідування здійснювали слідчі Управління Служби безпеки України в Одеській області. Згідно з ухвалою суду, звинувачені у виготовленні та збуті психотропних речовин перебувають під вартою.

Фото: прокуратура Одеської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-