Вбитий у Сєверодонецьку депутат хотів іти у мери - Гарбуз

Вбитий у Сєверодонецьку депутат хотів іти у мери - Гарбуз

Укрінформ
Сергій Самарський на можливих перевиборах був готовий балотуватися в мери Сєверодонецька.

Про це сказав голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, відповідаючи на запитання журналістів обласного телеканалу «ЛОТ», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Можу сказати, я не виключаю жодну з версій, яка сьогодні може бути висунута, включаючи й політичну – враховуючи, що вже протягом довгого часу триває оця бійня між різними фракціями, партіями, лідерами. Днів десять тому ми спілкувались із Сергієм, обговорювали питання стосовно можливих перевиборів. І він сказав, що готовий іти в мери Сєверодонецька. І обговорювався майданчик, де він міг стати секретарем міської ради», - сказав Гарбуз.

За його словами, Самарський йшов пішки, коли на нього напали.

Як уже повідомлялося, в місті вже два роки поспіль триває напружений конфлікт між міським головою Валентином Казаковим і колишнім секретарем ради, лідером місцевого Опоблоку Ігорем Бутковим, внаслідок чого робота міської влади практично заблокована.

Читайте також: Неподалік від тіла Самарського виявлено ще один труп - прокуратура

Депутат Сєверодонецької міськради, радник мера міста Сергій Самарський був убитий в ніч на п'ятницю, 3 листопада. 

Радник глави МВС Іван Варченко заявив, що Самарського били по голові тупим предметом, ударів було кілька, а також назвав три оперативні версії, серед яких політична діяльність депутата, розбій і бізнес-відносини, які були ще до політичної діяльності.

Самарському було 55 років. Він був депутатом 7-го скликання Сєверодонецької міської ради від БПП. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-