В Україні запустили поїзд, що з’єднає Захід і Схід

В Україні запустили поїзд, що з’єднає Захід і Схід

Укрінформ
У четвер, 2 листопада 2017 року, в перший рейс із Ковеля вирушив новий поїзд № 127/128 Ковель - Харків. На рейс було продано понад 70% запропонованих місць.

Про це Укрінформ поінформували у прес-службі ПАТ "Українська залізниця".

Повідомляється, що поїзд курсуватиме через день по парних числах за напрямком Ковель - Харків та по непарних числах - зворотно. На перший рейс було продано понад 70% запропонованих місць.

Поїзд №127/128 Ковель - Харків слідуватиме через станції: Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, ім. Т.Шевченка, Знам'янка, Кременчук, Полтава-Південна - загалом близько 30 населених пунктів. Відправлення з Ковеля о 14:20, прибуття до Харкова о 12:10.

У зворотному напрямку відправлення з Харкова з 3.11.2017 через день по непарних днях о 13:30, прибуття до Ковеля о 10:18.

У складі поїзда курсуватимуть плацкартні та купейні вагони. Купейні квитки коштують від 254 грн, плацкартні - від 155 грн.

Читайте також: УЗ запускає поїзд із вагонів-трансформерів від українського виробника

Ціна квитків регулюється коефіцієнтом гнучкого регулювання та змінюється впродовж тижня залежно від обраного дня подорожі. Зокрема, у п'ятницю та неділю вартість квитків згідно з коефіцієнтом є найвищою.

Як повідомляв Укрінформ, 10 грудня 2017 року буде введено новий графіку руху поїздів. Ним передбачено нові напрямки та нові маршрути. Крім поїзда Львів - Одеса, який вже відправився в перший рейс 29 жовтня 2017 року, нові поїзди курсуватимуть також за напрямками Ужгород - Лисичанськ, Івано-Франківськ - Костянтинівка, Харків - Одеса, Одеса - Лисичанськ, Івано-Франківськ - Чернігів, Київ - Запоріжжя та Харків - Рахів. Готується нове сполучення до Маріуполя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-