Селяни на Миколаївщині “темним” протестом перекрили Одеську трасу

Селяни на Миколаївщині “темним” протестом перекрили Одеську трасу

Укрінформ
Мешканці одного з сіл на Миколаївщині перекрили державну трасу «Одеса-Миколаїв» у знак протесту, що близько тижня в них немає світла.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області. 

«1 листопада біля с. Половинки на автодорозі «Одеса-Миколаїв» зібралось понад 20 мешканців села Петрівка Миколаївського району, які перекрили автомобільний рух через те, що близько тижня в них немає світла. Невідомі особи злили мастило з трансформатора, який забезпечував їм освітлення», - йдеться у повідомленні.

Подія внесена до журналу єдиного обліку, на місці працює слідчо-оперативна група поліції Миколаївського відділення Очаківського відділу поліції.

Правоохоронці зазначають, що 27 жовтня до Миколаївського відділення поліції звернулися представники ПАТ «Миколаївобленерго» з повідомлення про те, що з трансформатора, який забезпечував мешканців с. Петрівка електроенергією, викрадено 185 літрів мастила.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України «Крадіжка». Правоохоронцями наразі вживаються заходи, щодо встановлення осіб, які причетні до скоєння злочину.

Читайте також: Миколаївський завод зупинився через зарплатні борги

Наразі до людей приїхало керівництво району, яке намагається вирішити проблему з освітленням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-