У банді торговців зброєю орудував поліцейський

У банді торговців зброєю орудував поліцейський

Фото
Укрінформ
Мережу збуту вогнепальної зброї та боєприпасів блокували на Полтавщині співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що троє жителів Полтавської області через посередників організували торгівлю зброєю в регіоні. До складу угруповання входили колишній і діючий співробітники поліції, а також раніше засуджений за тяжкі злочини. Продаж «товару» відбувався під час особистих зустрічей з клієнтами", - йдеться в повідомленні.

Оперативники спецслужби задокументували чотири спроби збуту зброї. Під час останньої реалізації: двох пістолетів "ТТ" та 750 патронів, одного з "ділків" - працівника поліції, було затримано співробітниками СБУ.

Читайте також: Напад на дільницю: поліція перехопила сім авто з озброєними людьми

При проведенні дванадцяти обшуків за місцем проживання і в автомобілях фігурантів справи правоохоронці вилучили: револьвери "Наган", пістолети "ТТ", "ПМ", два пістолети невстановленого зразка, автомат Калашникова, понад тисячу набоїв різного калібру. Крім цього, виявлено велику кількість запчастин до вогнепальної зброї, глушники і близько одного кілограма марихуани.

Троє членів угруповання затримані згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності всіх учасників угруповання та встановлення походження зброї.

Банда торговців зброєю

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-