На Харківщині затримали чоловіка, який обстріляв перехожих

На Харківщині затримали чоловіка, який обстріляв перехожих

Укрінформ
На Харківщині поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Харківської області.

"Зловмисником виявився 30-річний мешканець міста Первомайський. Поліцейські вилучили у нього пристрій для відстрілу патронів з гумовими кулями Stalker. Будь-які дозволи на носіння та зберігання зброї у чоловіка відсутні", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Харківщині невідомий стріляв у перехожих

Як зазначається, 29 жовтня до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що малознайомий чоловік біля кафе погрожує йому пістолетом.

За адресою поліцейські затримали 30-річного чоловіка, у якого вилучили пристрій для відстрілу патронів. Експерти виявили в магазині три набої з гумовими кулями та один у патроннику. За обліковими даними, зазначений пристрій в поліції не значиться.

У ході оперативних заходів працівники поліції встановили, що затриманий за описом схожий на чоловіка, який кілька днів тому стріляв у людей біля кіосків у місті Первомайський. Тоді троє молодих людей отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості. Під час слідчих дій постраждалі впізнали зловмисника.

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Наразі до суду направлено клопотання щодо обрання відносно чоловіка міри запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-