Поліція розкрила можливі мотиви нападників на дільницю в Майському

Поліція розкрила можливі мотиви нападників на дільницю в Майському

Укрінформ
Напад на виборчу дільницю в селі Майському Синельниківського району на Дніпропетровщині, де проходили вибори голови Зайцівської об’єднаної громади, могли здійснити люди, зацікавлені в оренді тут сільськогосподарських земель.

Про це на прес-конференції поінформував т. в. о. начальника ГУНП України в Дніпропетровській області Олег Грозь, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На цій дільниці є певні сили, які хотіли бачити своїх переможців виборчих перегонів. Це не секрет, що в цьому районі дуже цінуються сільськогосподарські землі. Дві зацікавлені сторони хотіли мати свого голову, своїх депутатів. Слідство тільки почалося, і коли будуть встановлені замовники нападу, ми обов'язково доповімо про це», - сказав  Грозь.

Читайте також: На Дніпропетровщині за напад на дільницю затримали чотирьох осіб

Як повідомляв Укрінформ, 29 жовтня  в селі Майському Синельниківського району Дніпропетровської області група невідомих увірвалася на виборчу дільницю під час виборів голови місцевої громади, розтрощила вікна, намагались влити олію до виборчих скриньок та інше. Постраждали двоє співробітників поліції. Пізніше поліція затримала 24 особи, які намагалися втекти з місця події на 7 автівках зі зброєю. Із них на три доби до рішення суду щодо визначення міри запобіжного засобу затримані четверо чоловіків. Усі  -  мешканці області:  Дніпра, Павлограда, Кривого Рогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-