На трасі Київ-Чоп автобус зіткнувся з легковиком, є загиблий

На трасі Київ-Чоп автобус зіткнувся з легковиком, є загиблий

Фото
Укрінформ
На автодорозі Київ-Чоп вранці  в понеділок сталася ДТП за участі маршрутного автобуса, одна особа загинула, вісім - госпіталізовані.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6.25 у с. Іванівці Житомирського району, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. 

"За попередньою інформацією, 19-річний водій автомобіля Мersedes Sprinter, рухаючись у напрямку м. Житомира, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням транспортним засобом, у результаті чого зіткнувся з маршрутним мікроавтобусом, що рухався попереду. Від отриманих травм на місці пригоди загинув пасажир Мersedes. Ще вісім осіб, пасажирів мікроавтобусу та водія вантажівки, було доставлено до медичних закладів для обстеження та надання необхідної допомоги", - йдеться у повідомленні.

На місці події працюють патрульні, слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції та слідчі відділу розслідування ДТП Слідчого управління ГУНП.

Триває з'ясування всіх обставин, а також осіб загиблого та потерпілих.

Читайте також: На Київщині зіткнулися два автобуси: шестеро постраждалих

Попередня правова кваліфікація події - ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: полція Житомирщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-