У Борисполі затримали екс-бійця спецпідрозділу

У Борисполі затримали екс-бійця спецпідрозділу "Альфа"

Укрінформ
Прокуратура Київської області затримала колишнього працівника спецпідрозділу "Альфа" СБУ, у якого при обшуку знайшли боєприпаси та наркотики.

Про це інформує прес-служба відомства.

"У ході проведення профілактичних заходів на території міста Бориспіль встановлено, що колишній працівник спецпідрозділу "Альфа" Служби безпеки України незаконно зберігає зброю, бойові припаси та вибухові речовини", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час обшуку у будинку та гаражному приміщенні екс-бійця спецпідрозділу "Альфа" виявлено та вилучено значну кількість зброї, зокрема 146 патронів різного калібру, гранату "РГУ", 4 картонні коробки з канабісом, та полімерні пакети з речовиною схожу на вибухову.

Читайте також: Заступника мера Вишгорода затримали за збут наркотиків

"За вказаними фактами Бориспільською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами без передбаченого законом дозволу) КК України та за ч. 1 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) КК України", - повідомили у прес-службі.

Прокуратура встановлює інших осіб, з якими зловмисник міг співпрацювати у здійсненні незаконної діяльності. Вилучені зброю та наркотики направлять на відповідні експертизи. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-