На Херсонщині - передвиборчий скандал: селищний голова нібито викрав активістку

На Херсонщині - передвиборчий скандал: селищний голова нібито викрав активістку

Укрінформ
На Херсонщині поліція перевіряє розповсюджену у соціальних мережах інформацію про побиття і викрадення увечері четверга Білозерським селищним головою місцевої активістки, яка брала участь у проведенні предвиборчої кампанії на виборах в ОТГ.

Про це повідомив у п'ятницю у Facebook відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області. 

"В Інтернет-мережі вийшла інформація, що вчора пізно ввечері голова Білозерської селищної ради наніс тілесні ушкодження місцевій активістці, в подальшому її викрав, і в зв'язку з цим відбувається пікетування районного відділення поліції. За словами начальника Білозерського відділення поліції Юрія Прядка, пікетування поліції не відбувалося. Голова Білозерської селищної ради розповів, що ввечері йому стало відомо про розповсюдження 38-річною місцевою мешканкою по вулицях районного центру листівок з дискредитуючою посадовця інформацією. Чоловік на одній із вулиць помітив жінку та привіз у відділення поліції для притягнення до відповідальності за фактом правопорушення", - повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції в області.

Читайте також: Місцеві вибори: майже 40% порушень пов'язані з агітацією - КВУ

За його інформацією, під час бесіди з поліцейськими жінка зізналася, що за матеріальну винагороду розповсюджувала листівки. Якщо в діях жінки будуть вбачатися ознаки правопорушення, вона буде притягнута до адміністративної відповідальності. У той же час, вона звернулася із заявою, що селищний голова вдарив її рукою в обличчя.

Як зазначають у поліції, за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України "Умисне легке тілесне ушкодження". Проводиться перевірка всіх обставин події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-