Винуватця смертельного ДТП в Харкові спіймали п'яним за кермом

Винуватця смертельного ДТП в Харкові спіймали п'яним за кермом

Укрінформ
У Харкові місцева прокуратура №5 оголосила підозру за фактом ухилення від покарання 46-річному харків'янину, засудженому за скоєння ДТП, у результаті якого загинуло 6 осіб.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

"У 2008 році прокуратура довела у суді провину цього водія (ч. 3 ст. 286 КК України). Суд призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки", - розповів кореспондентові Укрінформу перший заступник керівника місцевої прокуратури №5 Андрій Кравченко.

Однак, за його словами, звільнившись у вересні 2015 року достроково з місць позбавлення волі, підозрюваний на шлях виправлення не став.

"На порушення вироку суду, незважаючи на вилучене у нього посвідчення водія, він знову, будучи нетверезим, сів за кермо", - підкреслив прокурор.

Читайте також: Поліція шукає свідків кривавої ДТП у Харкові

За його словами, досудове розслідування у кримінальному провадженні триває: "Чоловікові загрожує позбавлення волі за невідбуту частину покарання за попереднім вироком (2 роки 7 місяців і 17 днів) і 1 рік позбавлення волі за новий злочин".

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня 2008 року у Харкові бізнесмен Андрій Полтавець, перебуваючи у нетверезому стані за кермом, в'їхав на джипі "Mitsubishi L-200" на трамвайну зупинку біля Південного вокзалу, внаслідок чого на місці загинуло шестеро людей, серед яких двоє дітей та вагітна жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-