СБ профінансує проекти для переселенців та учасників АТО на Дніпропетровщині

СБ профінансує проекти для переселенців та учасників АТО на Дніпропетровщині

Укрінформ
Грант Світового банку на підтримку переселенців і бійців АТО виграли Кривий Ріг, Кам’янське, Жовті Води та Сурсько-Литовська об’єднана громада Дніпропетровщини. 

Таким є результати проекту «Подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей», який реалізується в чотирьох областях, повідомила прес-служба Дніпропетровської ОДА.

«На грант Світового банку міста та громади області подали 14 соціальних проектів – перемогли чотири. Світовий банк профінансує проект Кривого Рогу. Зокрема, кошти підуть на модернізацію Координаційного центру допомоги учасникам АТО та переселенцям...Сурсько-Литовська об’єднана громада виграш спрямує на облаштування Центру безпеки, який будують у сільській місцевості. За кошти придбають пожежну машину, екіпіровку для вогнеборців, обладнання та централізовану систему оповіщення населення. Жовті Води покращуватимуть якість сервісів місцевого Центру надання адмінпослуг. У Кам’янському на грантові кошти створять реабілітаційне відділення для учасників АТО на базі лікарні №5», - йдеться в повідомленні

Ініціатор проекту «Подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей» – Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Фінансову підтримку надав Світовий банк.

Читайте також: За що позбавлятимуть статусу учасника АТО - Кабмін унормував питання

Загалом, з 80 поданих проектів журі відібрало 10. Їх реалізують в областях, найближчих до зони АТО, – у Дніпропетровській, Харківській, Запорізькій та Миколаївській. Розмір фінансування кожної ініціативи – від 100 до 400 тисяч доларів. Втілення – до червня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-