Смертельна ДТП у Харкові: одна з постраждалих сестер вже їсть і розмовляє

Смертельна ДТП у Харкові: одна з постраждалих сестер вже їсть і розмовляє

Укрінформ
У Харкові одній із потерпілих в ДТП, що забрало п’ятеро життів, стало краще, вона навіть почала їсти та розмовляти, але її сестра у тяжкому стані.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

«23 жовтня в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова, стало краще одній із потерпілих в ДТП на Сумській Оксані Євтеевій (Берченко), вона почала їсти і розмовляти, а її сестра Діана, як і раніше, знаходиться у тяжкому стані. Стан ще однієї постраждалої в ДТП жінки - стабільний, вона переведена у загальну палату», - йдеться у повідомленні.

Крім того, потерпілому в ДТП 23-річному хлопцю зробили операцію в Інституті патології хребта та суглобів імені Ситенка. За словами хірурга Дмитра Прозоровського, йому виконали малоінвазивне втручання без відкритого проникнення, що дозволило уникнути масштабної крововтрати.

Читайте також: На місці смертельної ДТП у Харкові провели слідчий експеримент

«Ми виконали закрите вправлення і фіксували все під контролем рентген-випромінювання на моніторі. Це найоптимальніше втручання в даній ситуації для нього, яке дозволило уникнути масивної травми, крововтрати і досить адекватно зіставити всі кісткові фрагменти. Стан зараз задовільний, він притомний, спілкується, задоволений тим, що виконаний той основний етап, до якого він готувався. Таранна кістка зростається близько трьох місяців, тому впродовж цього терміну ходьба буде на милицях, без навантаження, а після зрощення буде знята гіпсова мобілізація, дане дозоване навантаження», - розповів хірург.

У свою чергу перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні повідомив, що сім'ї загиблих і постраждалих вже отримали матеріальну допомогу. Всіх, хто проходить лікування, продовжують забезпечувати необхідними медикаментами.

Як повідомлялося, у центрі Харкова ввечері 18 жовтня сталася аварія: після зіткнення двох авто на перехресті одне з них вилетіло на узбіччя в натовп людей - п'ятеро осіб загинули на місці, ще шістьох доправили до лікарень із травмами.

Підозрювану винуватицю ДТП 20-річну Олену Зайцеву взяли під варту. Київський районний суд Харкова обрав їй запобіжний захід - арешт на 60 діб (до 16 грудня) без права внесення застави.

Наразі очікують висновків авто-технічної експертизи, яка і визначить, хто винен у смертельній ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-