На Донеччині затримали водія ватажків

На Донеччині затримали водія ватажків "ДНР"

Укрінформ
У Донецькій області поліція затримали 45-річного жителя Миколаївки Слов'янського району, який у 2014 році був особистим водієм ватажків терористичного угруповання “ДНР” та перевозив зброю для бойовиків.

Про це повідомляє Слов'янський відділ поліції Донецької області. 

"У мирний час чоловік здійснював вантажні перевезення. Так, при черговому перетині блокпоста йому стало відомо, що окупанти поповнюють свої лави добровольцями і обіцяють "добре" платити. Маючи немалий водійській стаж, затриманий запропонував себе в якості водія. Пересівши з вантажівки на власний легковик, "новобранець" приступив до виконання службових обов'язків. На цій посаді водій пропрацював до звільнення міста від окупантів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що весь цей час він перебував у місті, перебивався випадковими заробітками. Співробітники поліції зібрали докази пособництва підозрюваного терористам та затримали зловмисника.

Читайте також: Менеджера компанії нардепа Рибалки звинувачують у фінансуванні "Л/ДНР"

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

У поліції також повідомляють, що лише за останній тиждень в Слов’янську затримано 5 учасників незаконних збройних формувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-