Наїзд у Харкові: Зайцева не визнає провину і відмовилася давати пояснення

Наїзд у Харкові: Зайцева не визнає провину і відмовилася давати пояснення

Укрінформ
Під час судового засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрювана у харківській ДТП із п'ятьма загиблими Олена Зайцева сказала, що не визнає своєї провини. 

Про це вона заявила в ході судового засідання 20 жовтня, повідомляє Еспресо.TV.

"Ні, не визнаю", - відповіла Зайцева на уточнювальне запитання судді, чи визнає підозрювана свою провину. 

Зайцева також попросила медичного обстеження та надання лікування. 

"Мені дуже шкода, що сталася така ситуація, що постраждали люди. Це єдине, що мене зараз турбує. Я сподіваюся, що родини все ж таки дозволять, щоб мої батьки змогли надати їм допомогу, тому що це найгірше, що могло статися. Всі мої думки тільки про це", - сказала Зайцева, повідомляє телеканал "112 Україна".

Водночас вона відмовилася давати пояснення з приводу того, що сталося.

"Я відмовляюся давати пояснення з приводу цього. Всю інформацію дасть мій захисник. Мою позицію повністю буде передавати захисник", - додала підозрювана.

Вона зазначила, що підозру не визнає і вважає необгрунтованою.

Разом з тим, адвокат підозрюваної Юлія Козир заявила, що Зайцева погано почувається - в тому числі через отримані в результаті ДТП травми.

Читайте також: ДТП у Харкові: підозрювана могла перебувати під дією опіатів - прокурор

Раніше повідомлялося про те, що в Харкові автомобіль Lexus під керуванням жінки-водія 1997 року народження, проїжджаючи на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався в автомобіль Volkswagen Touareg. Від отриманого удару автомобіль Lexus викинуло на тротуар вулиці Сумської, де у цей момент перебували десятки пішоходів. Водії обох автомобілів живі, їх повезли на огляд на предмет наявності алкогольного або наркотичного сп'яніння. Унаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 госпіталізовані.

За словами начальника Харківської обласної поліції Олега Беха, дівчина, яка була за кермом Lexus, чотири рази притягувалася до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху за ч. ч. 1, 3 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення в 2016 році і двічі – з початку цього року.

Наразі суд обирає запобіжний захід підозрюваній у смертельній ДТП в центрі Харкова Олені Зайцевій.

Звинувачення стверджує, що Зайцева перебувала під дією опіатів. Згідно з даними захисту, підозрювана приймала заспокійливі препарати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-