ДТП у Харкові: водійці смертоносного Lexus вручили підозру

ДТП у Харкові: водійці смертоносного Lexus вручили підозру

Відео
Укрінформ
Прокуратура Харківської області оголосила підозру водієві автомобіля Lexus RX 350 Олені Зайцевій, яка в’їхала в людей, що стояли біля пішохідного переходу в центрі Харкова.

Про це повідомляє ТСН.

“Стало відомо, що Олені Зайцевій прокуратура вже вручила підозру”, - йдеться в сюжеті.

Читайте також: Надто вразливим не дивитися: Геращенко опублікував відео смертельної ДТП у Харкові

Як відомо, ввечері 18 жовтня у центрі Харкова автомобіль Lexus в'їхав у натовп пішоходів. У результаті ДТП 5 людей загинули, ще 6 отримали поранення. За кермом Lexus була 20-річна прийомна дочка місцевого бізнесмена Олена Зайцева. ЇЇ затримала поліція.

Слідчими органами порушено кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) КК України. Зазначимо, що покарання по цій статті тягне за собою позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

За словами начальника Харківської обласної поліції Олега Беха, дівчина, яка була за кермом Lexus, чотири рази притягувалася до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху за ч. ч. 1, 3 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення в 2016 році і двічі – вже цьогоріч. Запобіжний захід Зайцевій оберуть завтра, 20 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-