Кривава ДТП: 20-річну “мажорку” тричі штрафували за проїзд на червоне світло

Кривава ДТП: 20-річну “мажорку” тричі штрафували за проїзд на червоне світло

Укрінформ
20-річна дівчина, яка спричинила смертельне ДТП у Харкові, тричі притягалась до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Про це розповів журналістам народний депутат від фракції "Народний фронт", радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щойно з'явився відеозапис цієї ДТП - жодних сумнівів у тих, хто його переглядає, немає: винна водій "Лексуса" 20-річна дівчина-мажор, якій подарували на 18-річчя "Лексус", яка отримала права і за три роки тричі порушувала правила дорожнього руху, проїжджаючи на червоне світло. Її штрафували за це патрульні, але це не призвело до того, що вона вразумилась", - зазначив він.

За його словами, на відео видно, що винна в смертельній ДТП дівчина їхала зі швидкістю близько 100 км/год. по місту і до того ж на заборонне світло світлофора.

Читайте також: ДТП у Харкові: водійка Lexus летіла на “червоне” на 100 км/год

Парламентарій уточнив, що другого водія-учасника ДТП відпустили з-під варти, оскільки відеозапис показав, що водій "Фольксвагена" їхав на зелене світло, у цей час у нього врізався "Лексус", після чого "Лексус" змінив траєкторію руху і вилетів на пішохідний перехід.

Геращенко також відзначив, що наразі 20-річну підозрювану затримано на три доби, суд визначатиме подальший запобіжний захід на період слідства, і додав, що Кримінальний кодекс передбачає за подібне ДТП до 10 років позбавлення волі.

Крім того, він зауважив, що було зроблено дві експертизи крові водія, проте слідів нарко- чи алкоречовин у неї не виявлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-