"Чорні лісоруби" на Житомирщині обстріляли охоронців

Укрінформ
Під час незаконного вивозу лісу майже два десятки "чорних лісорубів" із закритими обличчями відкрили стрілянину з мисливської зброї по працівниках державної лісової охорони, які намагалися їм завадити.

Подія сталася у Червоновольському лісництві ДП "Городницьке лісове господарство", що на Житомирщині, повідомляє Державне агентство лісових ресурсів України.

"Вночі 18 жовтня у Червоновольському лісництві  чергувала рейдова бригада з охорони лісів у складі чотирьох працівників. О 3 години ночі на межі Рівненської області лісові охоронці почули гуркіт тракторів і мотоцикла та виїхали їм назустріч. Правопорушників було майже 20 осіб із закритими обличчями. "Чорні лісоруби" відкрили стрілянину з мисливської зброї по працівниках державної лісової охорони та, погрожуючи, відібрали у них телефони. Після чого на чотирьох міні-тракторах з причепами, навантаженими деревиною, правопорушники перетнули межу областей і поїхали в сторону села Борове Рокитнівського району Рівненської області", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: “Лісова стрілянина”: встановили всіх учасників конфлікту на Оболоні

"Чорні лісоруби" до приїзду лісової охорони встигли спиляти кілька десятків дубів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-