У Вінниці стартує Міжнародний Аероконгрес-2017

У Вінниці стартує Міжнародний Аероконгрес-2017

Укрінформ
У Вінниці в середу стартує Міжнародний авіаційний форум «Аероконгрес-2017», учасники якого обговорять проблеми та перспективи розвитку регіональних аеропортів.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Асоціації «Аеропорти України».

«Такі зустрічі усіх дотичних до проблем розвитку цивільної авіації сторін проводяться щорічно з 2013 року, основна тема нинішнього – міжнародний досвід розвитку регіональних аеропортів. Ми передбачили  й кілька новацій. Зокрема, буде виділено окремим блоком  авіацію загального призначення, або так звану малу авіацію. Також передбачений логістичний блок, учасниками якого з-поміж інших будуть представники «Укрзалізниці» та «Укрпошти»», - повідомили в Асоціації.

Традиційно багато уваги на «Аероконгрес-2017», обіцяють приділити суміжній до авіації туристичній галузі. З усіх питань, які обговорюватимуться на форумі, організатори обіцяють цікаві доповіді та презентації.

Читайте також: Austrian Airlines запустить 25 зимових рейсів до України

У рамках форуму відбудеться галузева виставка.

Участь у форумі беруть керівники та представники  Кабінету міністрів України, Міністерства інфраструктури України, Державіаслужби, Міністерства оборони,  Прикордонної та митної служби, а також  народні депутати, представники територіальних громад як власники аеропортів, а також зарубіжні гості.

Фото: vmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-