Заступника начальника Тячівського відділу поліції затримали на хабарі

Заступника начальника Тячівського відділу поліції затримали на хабарі

Укрінформ
Правоохоронці впіймали на хабарі у 500 доларів заступника начальника Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Затримано при одержанні 500 дол. США неправомірної вигоди заступника начальника Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області", - зазначила вона.

За її словами, у рамках кримінального провадження за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 ККУ), проведеним комплексом слідчих дій задокументовано злочинну діяльність цього поліцейського посадовця, який вимагав та одержав 500. дол США від місцевого мешканця за сприяння, з використанням службового становища, у закритті кримінального провадження і, відповідно, неприягнення чоловіка до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Прокурор АТО Кулик взяв четвертого адвоката: суд знову перенесли

Фігуранта кримінального провадження затримано в порядку ст.208 КПКУ. Тривають першочергові слідчі дії.

Як повідомляв Укрінформ, 11 жовтня було проведено обшуки за місцем проживання та у службовому кабінеті керівника Тячівської місцевої прокуратури Закарпатської області.

Тоді ж генеральний прокурор України Юрій Луценко, перебуваючи з робочою поїздкою у Закарпатській області, відвідав Тячівську місцеву прокуратуру. Її керівнику було поставлено ряд запитань щодо чисельних скарг жителів району на діяльність незаконних гральних закладів, нелегальну вирубку лісів, «кришування» незаконного бізнесу правоохоронними органами та інших негативних явищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-