У Львові госпіталізували пенсіонера, на якого наїхав дитячий електромобіль

У Львові госпіталізували пенсіонера, на якого наїхав дитячий електромобіль

Відео
Укрінформ
У Львові 15 жовтня на проспекті Свободи дитячий електромобіль, яким керувала дитина, наїхав на пенсіонера, через що той впав. Чоловіка забрали до лікарні.

Про це ZAXID.NET розповів начальник управління безпеки міста Львівської міської ради Юрій Діль.

"Інцидент стався у неділю, близько 14:00. Одна з машинок незаконного прокату атракціонів наїхала на ногу пенсіонера. Той не втримав рівноваги та впав, при падінні сильно вдарившись головою об бордюр. Перехожі, що стали свідками події, викликали швидку - чоловіка госпіталізували", - повідомляє видання.

Як розповів Діль, муніципальна дружина конфіскувала більше 20 дитячих автомобілів - однак є рішення суду, яке вимагає повернути атракціони власнику. Із цим рішенням місто не погоджується.

«Поки що суди тривають, а він [підприємець Олег Спиридонов] здає в оренду, як і здавав. Ми час від часу вилучаємо ці машинки, сваримося. Нас зобов'язує ухвала сесії, але є так, як є», - каже Діль.

Нагадаємо, що у грудні 2015 року Львівська міська рада заборонила будь-які атракціони на площі перед Оперним театром. Однак ані міська влада, ані правоохоронці досі не можуть позбутись прокату дитячих електромобілів, що працює у центрі міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-