На Донеччині кільком селам після дворічної

На Донеччині кільком селам після дворічної "перерви" дали воду

Фото
Укрінформ
У Мар’їнському районі Донеччині відбувся запуск Оленівської насосної станції, яка забезпечує водопостачання сіл Степне, Березове, Тарамчук та окупованої Оленівки. Ці населені пункти не отримували воду майже два роки через обрив ліній електропередачі.

Про це повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації. 

“Для відновлення водопостачання для майже десяти тисяч абонентів була побудована нова лінія електропередачі довжиною 2,4 кілометри. Значну підтримку надали Міжнародний комітет Червоного Хреста та Донецька облдержадміністрація. Насосна станція наразі повністю реконструйована та здатна подавати до 200 кубічних метрів води на годину для абонентів”, - йдеться у повідомленні.

За словами голови Донецької ОДА Павла Жебрівського, процес підготовки до відновлення водопостачання виявився доволі складним. Насосна станція кілька разів потрапляла під обстріли з боку російських найманців, тому роботи тут проводити було небезпечно. 

Читайте також: Німецький експерт прокоментував законопроект щодо суверенітету над Донбасом

"Разом із Червоним Хрестом, компанією «Вода Донбасу», військовими та спецслужбами ми все ж таки повернули воду до осель наших людей», – наголосив Жебрівський.

Фото: Донецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-