“Липове” замінування на півдня зірвало роботу Херсонської облради

“Липове” замінування на півдня зірвало роботу Херсонської облради

Укрінформ
Інформація про замінування будівлі Херсонської обласної державної адміністрації не підтвердилася. З приміщення поліцейські евакуювали понад 150 працівників та відвідувачів. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

«Приблизно годину спеціалісти-вибухотехніки та кінологи обстежували будівлю Херсонської обласної державної адміністрації та прилеглу територію на предмет вибухових речовин. З приміщення облдержадміністрації поліцейські евакуювали понад 150 працівників та відвідувачів, яких відвели на безпечну відстань. Безпеку та публічний порядок забезпечували 15 поліцейських», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що при перевірці вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено, повідомлення виявилося хибним. Працівникам дозволили повернутися на робочі місця. Попередня правова кваліфікація кримінального провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності». Санкція статті передбачає позбавлення волі від двох до шести років.

Читайте також: У Херсоні евакуювали ОДА та облраду, шукають вибухівку

Як відомо, у четвер, 12 жовтня, близько 10 години 10 хвилин у будинку облдержадміністрації та обласної ради спрацювала тривожна сигналізація, яка сповістила про необхідність евакуації людей з будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-