InCo Forum 2017 у Запоріжжі збирає об’єднані тергромади та інвесторів із 50 країн світу

InCo Forum 2017 у Запоріжжі збирає об’єднані тергромади та інвесторів із 50 країн світу

Укрінформ
Представники об’єднаних тергромад Запорізької області вперше матимуть можливість безпосереднього спілкування с інвесторами з 50 країн світу завдяки проведенню в Запоріжжі міжнародного форуму «InCo Forum 2017», відкриття якого відбудеться 12 жовтня.

Про це повідомляє Запорізька ОДА.

«До Запоріжжя завітають представники 30 посольств, акредитованих в Україні, серед них – 26 Надзвичайних та Повноважних послів в Україні: Болгарії, Грузії, Казахстану, ОАЕ, Узбекистану, Хорватії, Чорногорії та багатьох інших країн, представництва ЄС в Україні. Спікери форуму – понад 40 авторитетних українських та зарубіжних експертів з питань децентралізації, енергоефективності, бізнес-стратегій, представники міжнародних донорських організацій ПРООН, USAID, U-LEAD, Фонду «Відродження», GIZ (Німеччина). Загалом у форумі візьмуть участь представники близько 50 країн світу», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойова машина підтримки танків "Страж" – на виставці зброї у Києві

За інформацією департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА, одночасно з Форумом у виставковому центрі «Козак-Палац», де він відбудеться, будуть працювати спеціалізовані виставки та тематичні експозиції, інтерактивний стенд Запорізької області, що дозволить ознайомитися з основними інвестиційними проектами регіону, «Біржа субконтрактингу та аутсорсингу» з пропозиціями від компаній малого та середнього бізнесу, а також спеціальні інформаційні експозиції, що знайомитимуть відвідувачів з територіальними громадами регіону та їх інвестпроектами.

Під час форуму працюватиме також Трейд-клуб, де керівники компаній матимуть можливості для налагодження міжнародних контактів за допомогою В2В-перемовин з представниками торгово-економічних місій посольств іноземних держав, міжнародних організацій і бізнесменів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-