Обов'язки міського голови Миколаєва віднині виконуватиме Тетяна Казакова

Обов'язки міського голови Миколаєва віднині виконуватиме Тетяна Казакова

Укрінформ
Секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова віднині виконуватиме обов’язки міського голови до нових виборів.

Рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Олександра Сєнкевича опубліковано на офіційному сайті міської ради 9 жовтня. Його підписала Казакова за дорученням сесії міськради. 

«Міська рада вирішила припинити достроково повноваження міського голови Сєнкевича Олександра Федоровича і звільнити із займаної посади відповідно до законодавства України. Також вирішено вивести Сєнкевича зі складу виконавчого комітету Миколаївської міської ради VII скликання. Крім того, доручити секретарю Миколаївської міської ради Казаковій Тетяні Вікторівні здійснювати повноваження Миколаївського міського голови до початку повноважень міського голови, обраного на позачергових виборах відповідно до законодавства України», - йдеться у рішенні міськради.

Читайте також: Суд виправдав мера Миколаєва

Тетяна Казакова стала депутатом міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». У жовтні 2016 року її обрали секретарем міськради.

Як повідомляв Укрінформ, позачергова сесія міської ради 5 жовтня після звіту міського голови визнала незадовільною роботу Олександра Сєнкевича і висловила йому недовіру. Відставлений мер сказав, що рішення незаконне, і він відстоюватиме свої права в суді. «Народне віче», яке відбулося у Миколаєві 8 жовтня, проголосувало за розпуск і міської ради.

Фото: NikLife

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-