В Одесі затримали банду, яка

В Одесі затримали банду, яка "потрусила" пасажирів автобуса на Херсонщині

Укрінформ
У Одесі викрито 9 осіб, які на трасі у неділю здійснила грабіж водія та пасажирів автобуса і вкрали близько 202 000 гривень.

Про це повідомляє прокуратура Херсонської області. 

"Прокуратурою Херсонської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення розбійного нападу на автомобільній трасі у Каховському районі на водія та пасажирів автомобіля Mersedes Sprinter, у результаті чого нападаючими заподіяно потерпілим матеріальну шкоду на суму близько 202 000 гривень", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як у кіно: на Херсонщині невідомі у масках пограбували автобус посеред траси

Зазначається, що під час проведення санкціонованого обшуку в Одесі "по гарячих слідах" викрито 9 осіб, які здійснювали розподілення грошових коштів та іншого майна, викраденого під час вищезгаданого розбійного нападу.

На цей час обшуки тривають, перевіряється причетність вказаних осіб до вчинення інших аналогічних злочинів на території Херсонської області.

"Після проведення усіх необхідних слідчих дій буде вирішено питання щодо затримання вказаних осіб у порядку ст. 208 КПК України та повідомлення останнім про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі  на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна", - наголосили у прокуратурі.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у Каховському районі в неділю невідомі у масках пограбували на трасі пасажирів мікроавтобуса, водій якого зупинився для ремонту коліс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-